Az Ön kosara üres!

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított, és a jelen szabályzat szerint vásárlásra jogosító okirat.
Kibocsátási érték az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló a CONLIGHT Világítástechnika üzleteiben ajándékutalvány felhasználásával árut vásárolhat.

1. Az ajándékutalvány kötelező tartalmi elemei:

- kibocsátó CONLIGHT Kft. logója

- az ajándékutalványra vonatkozó utalás

- a kibocsátási érték

- beváltási információk helye

 

2. Az ajándékutalvány kibocsátása:

2.1. Az ajándékutalvány nyomdai úton előállított okirat.

2.2. Az ajándékutalványt a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben jogosult kibocsátani 5.000 Ft-os kibocsátási értékben.

2.3. A kibocsátó a birtokában lévő ajándékutalványt bármikor megsemmisítheti.

2.4. Az ajándékutalvány nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak.

2.5. Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

2.6. Az ajándékutalvány vételára nem térhet el az utalvány kibocsátási értékétől (bruttó 5.000Ft).

2.7. Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő az ajándékutalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.

2.8. Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

2.9. Kizárólag az az ajándékutalvány érvényes, amely a vásárlás pillanatában a kibocsátó bélyegzőjével, aláírással és kibocsátás dátumával érvényesítésre került.

 

3. Az ajándékutalványok személyesen vásárolhatóak meg a CONLIGHT Világítástechnika üzleteiben:

- 1133 Budapest, Visegrádi utca 76.   Nyitva tartás: H-P : 9.00-18.00

- 1094 Budapest, Balázs Béla utca 29.   Nyitva tartás: H-P : 8.00-17.00

 

4. Az ajándékutalvány felhasználása:

4.1. A utalvány felhasználása a vásárlástól számított 1 évben belül lehetséges. 

4.2. Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható.

4.3. Az ajándékutalvány tulajdonosa jogosult az utalvány beváltásával a felhasználási időszakon belül CONLIGHT üzleteiben az ajándék utalvány kibocsátási értékén árut vásárolni.

4.4. Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Sem a kibocsátó, sem a felhasználási hely nem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát.

4.5. Az ajándékutalvány érvényesítése azzal valósul meg, hogy az értékesítéskor az utalványra felkerülnek az érvényességet igazoló információk (kiadás dátuma, aláírás, bélyegző).

4.6. Az ajándékutalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy az utalványt a vásárló az áru/szolgáltatás ellenértékének (rész) kiegyenlítésére a felhasználási helynek átadja.

4.7. Az áruvásárlásra, illetve a szolgáltatás igénybevételére egyebekben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő vásárlás esetén.

4.8. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható.

4.9. Az ajándékutalvány csak sérülésmentes utalvány lehet.  A sérült, vagy hiányos ajándék utalvány nem használható fel.

4.10. Beváltott utalványok visszaváltása nem lehetséges.

 

A CONLIGHT Kft. a felhasználási szabályzat módosításának jogát fenntartja.

A látogató a CONLIGHT ajándékutalvány megvásárlásával a felhasználási szabályzatot elfogadja.

 

CONLIGHT Kft. 

Budapest, 2016. június 08.